LÄNKAR

 

 

 
Bevegos affärsidé är att vara det det ledande grossist- och handelsföretaget inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering på den professionella marknaden.

 

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedja som finns på 63 platser i landet, från Boden i norr till Malmö i söder.

 

Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak.

 

Takcentrums Tätskiktsakademi utbildar individer och organisationer inom områden materialkännedom, funktion och läggning på tak

 
Paroc är en av de ledande tillverkarna av mineralullsisolering i Europa. Paroc har mer än 65 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och distribution av stenullsprodukter till byggindustrin och andra industriella applikationer.

 

Eurotema AB grundades 1996 och efter mer än 20 år har dom en lång, solid och gedigen erfarenhet av takbranschen.Genom åren har företaget intagit positionen som Sveriges största importör och distributör av tätskikt, isolering och sedumsystem för låglutande tak.